واردات ذرت های آلوده دامی یکی از راههای آلودگی گوشت و شیر دام های صنعتی و باالطبع اوج یافتن سونامی سرطان در ایران است.هدیه ای دیگر از اقتصاد لیبرالیستی و بخش خصوصی

در روز های گذشته اخباری از امیر خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مبنی بر واردات ۵۰۰ هزار تن ذرت به کشور در رسانه ها منتشر شد و بعد از اظهارات خجسته، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پایان سی و هشتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای اخیر اخباری به خصوص در مورد ذرت های آلوده منتشر شد که واقعاً خلاف و به نوعی کذب بود.

وی افزود: از سال ۹۲ تا ۹۵ حدود ۳۰ میلیون تن ذرت وارد کشور شده است که در این میان یک محموله قریب به صد و پنجاه هزار تنی از طریق دریا قصد ورود به کشور داشت. دستگاه های مربوط و وزارت کشور این موضوع را به دقت رصد کردند و با همکاری دستگاه‌های متولی تخصصی نگذاشتند این کالا وارد کشور شود.

وزیر کشور ادامه داد: در این راستا سه فقره نامه به دولت ارسال شد و رئیس جمهور محترم دستورات محکمی در خصوص عدم ورود این کالا به کشور صادر کردند و اکنون نیز تمهیداتی اندیشیده می شود که به نوعی این ذرت ها مرجوع یا امحا شود.

رحمانی فضلی با یادآوری اینکه ذرت‌های آلوده، ذرت علوفه ای و دامی هستند، تصریح کرد: در برخی رسانه‌ها این موضوع به نوعی مطرح شد که این ذرت ها خوراک انسان است اما اصلاً اینطور نیست. این محموله، ذرت علوفه ای و دائمی بوده و به هیچ وجه وارد کشور نشده است.

در همین خصوص سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد که تمام محموله ذرت ۳۵۰ هزار تنی وارد شده به کشور، از نظر کیفی مشکلی نداشته و حائز استانداردهای لازم بوده است.پیش از این، در دوازدهم مردادماه امسال نیز، نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد که رئیس‌جمهوری دستور توقف واردات ذرت‌های آلوده به کشور و برخورد قضایی با متخلفان را صادر کرده و تکلیف کرده است وهمچنین گفته بود که اگر این محموله مرجوع نشود، باید امحا شود.

به همین دلیل و برای بررسی ماجرای ذرت های آلوده گفتگویی با رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی  مجلس شورای اسلامی داشتیم تا ابعاد این قضیه روش تر شود.

امیر خجسته در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان با اشاره به ماجرای واردات ۵۰۰ هزار تن ذرت اظهار داشت: صحبت های وزیر کشور و رئیس سازمان استاندارد در خصوص ذرت های آلوده که در رسانه ها منتشر شد در واقع حرف های ما را تایید کردند و برخی رسانه ها نوشتند که تکذیب واردات ذرت های آلوده که باید پرسید چه چیزی تکذیب شد!؟

وی افزود:آنچه مهم است این است که ۵۰۰ هزار تن ذرت در سال ۹۵ واردات داشتند و ۳۵۰ هزار تن آن را اداره استاندارد، بهداشت و امور پزشکی تایید کردند و وارد کشور شد اما ۱۴۰ هزار تن آن مبتلا به سم قارچی بسیار خطرناکی است.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی  مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه چرا این ۱۴۰ هزار تن باید در انبار باقی مانده باشد عنوان کرد: میزان استاندارد این سم در ایران پنج پی پی است اما الان این سم ۲۰ پی پی است و کاملا مضر و خطرناک بسیاری دارد.

خجسته با اشاره به اینکه اگر این ذرت ها را دام هم استفاده کند هم گوشت و هم شیر آن سرطان زا است اظهار داشت: وقتی به ما گزارش رسید که ذرت های آلوده به کشور وراد شده و در انبار مانده بلافاصله با تیم کمیسیون اصل ۹۰ و فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی به سوله ها رفتیم و بازدید کردیم.

وی ادامه داد: بعد از بازدید ما رئیس جمهور دستور امحا دادند و چندین جلسه با وزیر صمت، اقتصاد، کشاورزی و برخی از معاونین سازمان استاندارد داشتیم و همان جا اثبات کردیم که ذرت ها آلوده هستند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در جلسه مذکور گفتیم این ذرت های آلوده را  تعیین تکلیف بکنید تصریح کرد: حرف ما این است که چرا تعیین تکلیف نمی کنید؟ چه کسی پشت این قضیه است؟ چرا در انبار نگه داشتید و چه کسی باید جوابگو باشد؟

خجسته با بیان اینکه سازمان استاندارد و وزیر کشور  بعد از صحبت‌های ما این حرف ها را گفتند خاطر نشان کرد: ما با آن ۳۵۰ هزار تن که توسط مراجع ذی صلاح تایید شده حرفی نداریم مهم ۱۴۰ تن ذرتی است که در بندر امام داخل سوله ها مانده است.

وی تاکید کرد: بحث ما وجود ذرت های آلوده در انبار در بندر امام است که برای کشور مشکل ساز است. چرا ذرت آلوده در بندر بدون تعیین تکلیف مانده در حالیکه باید از ابتدا تعیین تکلیف می کردند. چه کسی باید پاسخگوی واردات ذرت آلوده باشد

ذرت‌های آلوده از کدام کشور وارد ایران شد؟

به گزارش خبرنگار مهر، در سال ۱۳۹۵ میزان ۱۲۵ هزار تن ذرت از کشور برزیل در بندر امام خمینی (ره) پهلوگیری و تخلیه شدند و به انبارهای ذخیره کالاهای اساسی انتقال یافتند.

اداره استاندارد خوزستان آزمایشات لازم از جمله آزمون آفلاتوکسین را بر روی این محموله انجام داد و آلوده بودن این کالا به آفلاتوکسین (ماده ای سرطان‌زا) را تایید کرد که در همین راستا نیز از وارد شدن آن به چرخه تولید جلوگیری به عمل آمد چراکه مطابق با اعلام سازمان ملی استاندارد ایران در صورتی که این ذرت‌ها توسط دام استفاده شود اثرات سمی آنها در گوشت و شیر دام‌ها وجود خواهد داشت و برای سلامتی انسان بسیار مضر است

کشور ,آلوده ,هزار ,استاندارد ,رئیس ,سازمان ,وارد کشور ,تعیین تکلیف ,فراکسیون مبارزه ,رئیس فراکسیون ,سازمان استاندارد ,رئیس فراکسیون مبارزه ,مجل منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی معماری و زندگی دوری ِ بین من و تو دوری ماهی و دریاست سبزوانه فروش فلزیاب 09102191330 emohtava دنیایی از کباب ها فرزند دوم نهالستان تخصصی